Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

YouTube: Έρχεται δυνατότητα προβολής βίντεο χωρίς σύνδεση

Όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε βίντεο στο YouTube χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο Internet. Όπως αποκαλύφθηκε στο YouTube Creator blog, η Google, από τον ερχόμενο Νοέμβριο, θα ενεργοποιήσει τη δυνατότητα να αποθηκεύονται ορισμένα βίντεο για offline προβολή. Τα βίντεο αυτά θα διατηρούνται στη συσκευή του χρήστη για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, το οποίο δεν έχει γίνει γνωστό.

Δεν γίνεται αναφορά σε ποιες πλατφόρμες θα δούμε το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, αν και είναι σχεδόν σίγουρο ότι αυτήν τη δυνατότητα θα την έχουν οι χρήστες Android και iOS, ενώ πιο δύσκολα θα το δούμε σε BlackBerry κινητά και κυρίως Windows Phone, με δεδομένη την πρόσφατη κόντρα για την εφαρμογή YouTube στην πλατφόρμα της Microsoft.

Τον τελευταίο καιρό πάντως, η Google δείχνει να δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην εφαρμογή του YouTube, καθώς περίπου πριν έναν μήνα, οι χρήστες Android και iOS έλαβαν ένα σημαντικό update της εφαρμογής, με νέο user interface, αλλά και με δυνατότητες «multitasking».

[via] - [via]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.