Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Dropbox: το memory stick που δεν ξεχνάς ποτέ!

dropbox[1] Πόσες φορές είμαστε στο γραφείο και ψάχνουμε ένα αρχείο μας, που δυστυχώς έχουμε ξεχάσει σπίτι; Είτε γιατί απλά δεν το θυμηθήκαμε, είτε γιατί ξεχάσαμε και το flashάκι μας. Συνηθισμένο φαινόμενο για όσους δεν έχουν έναν μόνο φορητό υπολογιστή όπου δουλεύουν και στο σπίτι και στο γραφείο.

Ένας πολύ καλός τρόπος που ίσως είναι και ο ιδανικός, είναι ο συγχρονισμός των αρχείων μας σε όλα μας τα μηχανήματα. Και μιλάμε για όλα, όχι μόνο αποκλειστικά σε 2, ανεξαρτήτου λειτουργικού συστήματος.

Η δωρεάν υπηρεσία του Dropbox έρχεται να μας λύσει κυριολεκτικά τα χέρια! Με μία απλούστατη εφαρμογή και με ένα πολύ απλό web interface μπορούμε τάχιστα να έχουμε τα αρχεία μας σε όσους υπολογιστές θέλουμε!

Μπορούμε :

- Να συγχρονίσουμε μεγάλου μεγέθους αρχεία

- Να κάνουμε online backup

- Να μοιραστούμε μεγάλα αρχεία ακόμα και φωτογραφίες με άλλους

- Να έχουμε πρόσβαση από οπουδήποτε

- Ανεξάρτητα λειτουργικού συστήματος

Για δωρεάν χρήση σας δίνετε χώρος 2GB όπου έχετε την δυνατότητα να τον αυξήσετε σε 5GB πολύ απλά, προσκαλώντας φίλους σας να το χρησιμοποιήσουν και αυτοί. Με κάθε ένα νέο φίλο σας κερδίζετε και οι 2 από 250ΜΒ έξτρα χώρο! Έτσι ανοίγοντας λογαριασμό από το προσωπικό μου link αυτόματα με την έναρξη θα έχετε 2,25GB προσωπικό χώρο! Αντίστοιχα 250MB προστίθενται και σε εμένα. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε έπειτα και εσείς. Προσοχή!!! Για να κερδίσετε τον χώρο θα πρέπει οπωσδήποτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας και να την συνδέσετε με τον λογαριασμό σας! Αλλιώς δεν κερδίζετε τίποτα.

https://www.getdropbox.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.