Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Άκου τώρα τι μαθαίνεις

1. Μια ζωή χωρίς ... σεξ!
Λέγεται Grigoriy Nestor, είναι 116 ετών και δεν έχει κάνει ποτέ σεξ. Και όμως δηλώνει ότι αυτό είναι το μυστικό της μακροζωίας τους. Ο γηραιός κύριος από το Stariy Yarichev της Ουκρανίας χαρακτηρίζει τη στάση αυτή σύμφωνη με τη χριστιανική πίστη. «Στη χριστιανική θρησκεία δεν υπάρχει προγαμιαίο σεξ και εγώ δεν παντρεύτηκα ποτέ!» δηλώνει στην Komsomolskaya Pravda. Και συνεχίζει: «Άνθρωποι, σαν εμένα, που δεν παντρεύτηκαν ποτέ ζουν περισσότερο, ενώ αυτοί που είναι παντρεμένοι τσακώνονται συνέχεια και αυτό δεν κάνει καλό στην υγεία».
Κτηνοτρόφος στο επάγγελμα αποδίδει και ένα μέρος της μακροβιότητας του στο ότι δεν πήγε ποτέ σχολείο παρά μόνο δύο φορές για να μάθει να γράφει το όνομα του. «Όσα λιγότερα γνωρίζεις τόσο περισσότερο ζεις. Η άγνοια είναι μακροζωία και ευτυχία» δηλώνει εμφατικά.
Ευτυχώς που ο γυναικείος πληθυσμός της Ουκρανίας δεν έχει την ίδια γνώμη.

2. Σκλάβος 27 χρόνια για 40 κιλά ρύζι!
Στο κρατίδιο του Μπιχάρ, στην Ινδία, ένας χωρικός κατήγγειλε ότι αναγκάστηκε να δουλεύει για σχεδόν τρεις δεκαετίες προκειμένου να ξεχρεώσει 40 κιλά ρύζι που είχε αγοράσει το 1980 με δάνειο από τοκογλύφο!
72 χρονών σήμερα, ο Ζαουαχάρ Μανχί, δούλευε τα τελευταία 27 χρόνια χωρίς πληρωμή στις καλλιέργειες ρυζιού του τοκογλύφου για να ξεπληρώσει το δάνειο και η ιστορία του ήρθε στο φως της δημοσιότητας μόνο μετά από σχετική έρευνα μια τοπικής μη κυβερνητικής οργάνωσης.
Οι περιπτώσεις εκμετάλλευσης δεν είναι σπάνιες στο πιο φτωχό κρατίδιο της Ινδίας και οι πρακτικές των γαιοκτημόνων σε βάρος αφελών χωρικών είναι πλέον στο στόχαστρο της κυβέρνησης αφού είναι παράνομες σύμφωνα με την ινδική νομοθεσία.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του τοπικού αξιωματούχου που ασκεί χρέη υπουργού Εσωτερικών, Αφζάι Αμανουλάχ, «θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα».

3. Χιλιάδες χαρτονομίσματα έγιναν τροφή για ποντίκια!
Χιλιάδες χαρτονομίσματα σε ΑΤΜ στην Εσθονία έγιναν καπνός ή καλύτερα τροφή για ένα ποντίκι. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό μετά από ανάληψη πελάτη που, παραλαμβάνοντας τα φαγωμένα χαρτονομίσματα, ειδοποίησε τους υπεύθυνους ασφάλειας της Hansapank Bank στην οποία ανήκει το ATM.
«Είναι πρώτη φορά που κάτι τέτοιο απίστευτο μας συνέβη. Με κάποιο τρόπο το ποντίκι εισχώρησε στο μηχάνημα και μασούλησε όλα τα χαρτονομίσματα» είπε η εκπρόσωπος τράπεζας Kristina Tamberg και τώρα οι υπεύθυνοι ασφαλείας προσπαθούν να καταλάβουν πως το ποντίκι εισχώρησε στο μηχάνημα.

4. Κλέφτης για μια τούφα μαλλιά!
Ο 32χρονος Αλεξ Τσαν, τραπεζικός υπάλληλος από τη Μπανγκόκ, υπεξαίρεσε 43 χιλιάδες δολάρια από λογαριασμό καταθέτη της τράπεζας DBS για να υποβληθεί σε μια νέα «επαναστατική θεραπεία» κατά της τριχόπτωσης.
Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα στο δικαστήριο ο 32χρονος είχε ήδη πληρώσει και στο παρελθόν 16.000 δολάρια σε "ειδικούς" αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο φόβος της φαλάκρας και η απελπισία τους από τις προηγούμενες προσπάθειες τον οδήγησε σε αυτή την πράξη.

5. Δραπέτης επέστρεψε στην φυλακή για να παραδοθεί αλλά δεν τον δέχτηκαν!
Συμβαίνουν και στις προηγμένες χώρες. Δραπέτης φυλακών στο Βέλγιο, επέστρεψε στο σωφρονιστικό κατάστημα για να παραδοθεί αλλά δεν τον δέχτηκαν γιατί δεν είχε ταυτότητα. Καταδικασμένος για ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών, ο Hakim Ghazouani, απέδρασε από τις φυλακές της Ghent τον προηγούμενο μήνα αλλά άλλαξε γνώμη και επέστρεψε για να
εκτίσει την ποινή του.
Καταλυτικό ρόλο έπαιξε η δικηγόρος του, Nathalie Buisseret που τον έπεισε να επιστρέψει στην φυλακή και, συνοδεύοντας τον, στη φυλακή ήταν μάρτυρας του γεγονότος. «Δεν του επέτρεψαν την είσοδο επειδή δεν είχε μαζί του την ταυτότητα του. Του είπαν να επιστρέψει με όλα του τα έγγραφα όπως και έγινε» δήλωσε η Buisseret.

6. Γραφείο συνοδών για παρθένους!
Ένα πρωτότυπο γραφείο συνοδών, ίδρυσε ο Zoe Vialet, μαθητής κοινωνιολογίας, στην Ολλανδία και από ό,τι φαίνεται η πελατεία του είναι εξασφαλισμένη. Το γραφείο απευθύνεται σε φοιτητές πληροφορικής με προβλήματα επικοινωνίας και παρθένους.
«Οι περισσότεροι σπουδάζουν στην πληροφορική. Είναι γλυκά παιδιά αλλά δεν έχουν καλή επικοινωνία με άλλους ανθρώπους» δήλωσε ο νεαρός επιχειρηματίας και συμπλήρωσε ότι «οι αιτήσεις από παρθένους μαθητές είναι πολλές».
Οι συνοδοί είναι ειδικά εκπαιδευμένοι για το πώς θα συμπεριφέρονται στους πελάτες ενώ το ραντεβού περιλαμβάνει μπάνιο με την κοπέλα, μασάζ και χαλάρωση για καλύτερη γνωριμία.

7. Σοκολάτα με ολόκληρα κομμάτια δάχτυλο!
Η αστυνομία του Μάιντς στη Γερμανία προσπαθεί να διαλευκάνει ένα περίεργο όσο και μακάβριο περιστατικό. Ένας 28χρονος Γερμανός ανακάλυψε ένα κομμάτι δάχτυλο μέσα σε μια σοκολάτα με καρύδια που του έστειλε ένας γνωστός του από τη γειτονική Ιταλία. Για την ιστορία και αφού δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες το δάχτυλο ήταν μαζί με το νύχι.

8. Σεξ στο πίσω κάθισμα άλλου αυτοκινήτου!
Ο 24χρονος Bernhard Stadlinger από τη Γερμανία συνελήφθη να
ερωτοτροπεί με μια γυναίκα που γνώρισε σε κέντρο διασκέδασης. Η κατηγορία δεν αφορούσε την προσβολή της δημοσίας αιδούς αλλά το γεγονός ότι το αυτοκίνητο στο οποίο έγιναν οι περιπτύξεις, μάρκας VW Golf, άνηκε σε κάποιον τρίτο. Και συγκεκριμένα στην Petra Eichinger που έκανε την καταγγελία.
Ο Stadlinger είναι και αυτός κάτοχος ενός Golf που ήταν παρκαρισμένο δίπλα στο αυτοκίνητο της Eichinger και το κλειδί του προφανώς άνοιξε το λάθος αυτοκίνητο.

9. Πορνό περιμένοντας το λεωφορείο!
Μια πρωτότυπη όσο και προκλητική ιδέα είχαν οι υπεύθυνοι του σταθμού λεωφορείων στη Σόφια της Βουλγαρίας: Αποφάσισαν να προβάλλουν αισθησιακές ταινίες για να απασχολούνται όσοι περιμένουν για το δρομολόγιο τους.
Οι γιγαντοοθόνες του σταθμού προβάλλουν καθημερινά και όλες τις ώρες ταινίες αλλά η προσθήκη πορνό στις μεταμεσονύκτιες ώρες έχει εξαγριώσει ένα μέρος του πληθυσμού και ιδιαίτερα τις μητέρες.
Στον αντίποδα οι υπεύθυνοι του σταθμού απαντούν ότι «τη νύχτα δεν υπάρχουν παιδιά στο σταθμό».

10. Δάνειο 300 χιλιάδων ευρώ σε παππού 102 ετών!
Ένας συνταξιούχος 102 ετών από το Sussex, είναι ο γηραιότερος άνθρωπος στην Μεγάλη Βρετανία που πήρε στεγαστικό δάνειο! Και μάλιστα με χρόνο αποπληρωμής τα 25 έτη.
Αν και μέχρι πριν λίγο καιρό οι τράπεζες δεν έδιναν στεγαστικό δάνειο σε άτομα άνω των 65 ετών, με την αλλαγή της πολιτικής των τραπεζών, χιλιάδες συνταξιούχοι δανείζονται χρήματα. Η ιδέα είναι να αγοράσουν στέγη με σκοπό να την νοικιάσουν και από την διαφορά να κερδίσουν λίγα ακόμη χρήματα ανεβάζοντας έτσι το εισόδημα τους!

1 σχόλιο:

  1. Αν δεν έγραφες το ποιος συνελήφθει να κάνει σεξ στο πίσω κάθισμα άλλου αυτοκινήτου... θα υπέθετα ότι ήσουν εσύ! :P
    Που τα βρίσκεις;; lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.