Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Το ακριβότερο τηλέφωνο του κόσμου!

Δεν κρύψαμε ποτέ ότι μας αρέσουν οι υπερβολές. Βέβαια, ο όρος "υπερβολή" είναι πολύ φτωχός για να περιγράψει τη δημιουργία του Αυστριακού κοσμηματοπώλη-καλλιτέχνη Peter Aloisson. Ο εν λόγω κύριος αποφάσισε να τρελάνει κόσμο, παρουσιάζοντας μια δική του εκδοχή του iPhone 3G. Κι αν νομίζετε ότι το iPhone 3G είναι μια ακριβή συσκευή, σας πληροφορούμε ότι το πόνημα του κ. Aloisson στοιχίζει ούτε λίγο, ούτε πολύ, δύο εκατομμύρια ευρώ. Σε περίπτωση δε λιποθυμήσατε από το σοκ, στις επόμενες σειρές θα μάθετε πώς προκύπτει αυτό το αδιανόητο νούμερο.

Το iPhone 3G Kings Button -όπως λέγεται η δημιουργία εξ Αυστρίας- είναι κατασκευασμένο από χρυσό και λευκόχρυσο, με 138 διαμάντια εξαιρετικής ποιότητας να κοσμούν το κάδρο. Αυτό, όμως, που ανεβάζει την τιμή σε εξωφρενικά ύψη είναι το κεντρικό πλήκτρο, το οποίο αποτελείται από διαμάντια 6,6 καρατίων.

Αν έχετε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσετε ένα τέτοιο τηλέφωνο, τότε προφανώς δε σας έχει αγγίξει η οικονομική κρίση. Επίσης, αν έχετε τόσα λεφτά, πολύ θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε...

Πηγή: All Techno Blog

2 σχόλια:

  1. Για να σου πως την αλήθεια και να είχα τα χρήματα, δεν θα το αγόραζα, αφού θα μου το έκλεβαν στο πι και φι! lol Πάντως, δε λέει να είμαστε τόσο υπερβολικοί... Η υπερβολή είναι ωραία, αν γίνεται αλλού ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.