Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Ήρθε το ανανεωμένο Facebook

Το νέο Facebook είναι εξαιρετικά χρηστικό και βοηθάει τους χρήστες να μένουν σε επαφή με όσους επιθυμούν και όχι με όλους τους γνωστούς.

Το νέο Facebook είναι εξαιρετικά χρηστικό και βοηθάει τους χρήστες να μένουν σε επαφή με όσους επιθυμούν και όχι με όλους τους γνωστούς.

Ξεκίνησε από σήμερα η εφαρμογή της ανανέωσης με το νέο Facebook να δίνει έμφαση στην άμεση ενημέρωση για τις δραστηριότητες των φίλων.
Η ανανέωση της σελίδας θα γίνει σταδιακά και σε λίγες μέρες όλοι θα έχουν τη νέα σελίδα που είναι πολύ πιο λειτουργική.
Οι αλλαγές σχετίζονται με διάφορους τομείς του site, αρχικά το status άλλαξε ερώτηση: «τι έχεις στο μυαλό σου» είναι η νέα ερώτηση που καλούνται να απαντήσουν οι χρήστες και να μοιραστούν με τους φίλους τους, άλλωστε το "ταξίδι" του μυαλού είναι συνήθως πιο ενδιαφέρον από αυτό του σώματος, ειδικά στις σύγχρονες κοινωνίες όπου οι άνθρωποι είναι λίγο πολύ σε 2-3 μέρη (σπίτι, δουλειά, αυτοκίνητο).
Το νέο Facebook κάνει τη δημοσίευση φωτογραφιών και βίντεο ιδιαίτερα εύκολη ενώ οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ομάδες με τους φίλους και να παρακολουθούν τις δραστηριότητές τους ανά κατηγορία.
Το Facebook διαθέτει 175 εκατομμύρια χρήστες ενώ αναμένεται να ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια χρήστες μέχρι το τέλος του έτους.
Σίμος Κοσμετάτος
simosego@gmail.com
http://new.e-go.gr/tech/article.asp?catid=6424&subid=2&tag=8206&pubid=1833772

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.